fbpx

Cicás ékszertartóLézer-vágott cicás ékszertartó. Fülbevalók, karkötők és nyakláncok tárolására alkalmas.

Technikai információk:
3mm vastagságú rétegelt nyírfa 16 cm széles és 20 cm magasTermékek lézer vágással készültek ,tehát a szélein égés nyomok láthatóak, a hátulja foltokban kormos lehet

A termék ára:

1300Ft

GYORS SZÁLLÍTÁS

PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS

KIMAGASLÓ MINŐSÉG

Miért hasznos számodra ez a termék?

Gyakran ismételt kérdésekTörekszünk, hogy vevőinket maximálisan ki tudjuk szolgálni, ötleteket tudjunk adni, hogy megvalósítsd az elképzelésedet, és azt érezd, hogy feltöltődtél nálunk. Webáruházunkban rendelsz azt tudd mondani: milyen gyors, pontos volt a rendelés menete és a kiszállítás is. Gyere, próbáld ki!

Megrendeléskor választhatsz személyes átvételt (5100 Jászberény területén.), illetve futárszolgálatos kiszállítást.

Bankkártyás fizetési mód mellett választhatsz átutalásos, vagy épp utánvétes fizetési lehetőséget!

Termékeink rétegelt, ragasztott lemezből készülnek, 3mm vastagságban. Megmunkálás: lézer géppel

Termékeink festése kézzel történik. Egy oldalát festjük le – A betűk környéke és a tábla széle sötétebb, ezért festéskor a világos színeknél vissza sárgul sötétedik.

A lézert egy bizonyos magasságon kell működtetni ,mivel a táblák hullámosak ezért nem mindenhol egyforma a magasság , ez táblás festett feliratoknál olyan hibát okozhat ,hogy vagy túl erősen / a betűk közepe ki eshet/vagy gyengébben éget, a festék belefolyik a feliratba.

Cégünk egyik legfontosabb elhivatottsága, hogy vevőinket minél hamarabb kiszolgáljuk. Mivel nem minden terméket tartunk raktárkészleten, így visszaigazolástól számítva  3-5 munkanap a vállalt szállítási határidő. Egyedi megrendeléskor megállapodás szerinti időpont.

Kérlek küldj nekünk üzenetet a kapcsolat oldalon, vagy Facebookon és utána nézünk a keresett terméknek.

Természetesen igen, elektronikus számlát küldünk a Billingo.hu rendszerén keresztül, így a csomagodba már nem tesszük bele külön. Ez azért jó, mert ha ajándéknak szánod a terméket, bátran rendelheted az ajándékozott címére is!

Termékeinket lézer vágással gyártjuk, ez azt jelenti ,hogy égetjük a fát, ebből adódó hibák előfordulhatnak:

-a szélek megégnek ,tehát sötétebbek , a hátulja foltokban kormos lehet    

Színárnyalat, erezet eltérhet a fotótól: A fa termékek pontosan ettől egyediek. Nincs két teljesen egyforma darab. Színben, erezetben eltérő igényes darabok. Erre legtöbbször felhívjuk a figyelmet, de magától is értetődik. Kérjük, vegyék figyelembe ezt!